diplomski rad
Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije

Franković, Laura (2019)
Sveučilište u Rijeci
Filozofski fakultet
Odsjek za kulturalne studije

Citirajte ovaj rad

Franković, L. (2019). Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155

Franković, Laura. "Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155

Franković, Laura. "Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155

Franković, L. (2019). 'Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, citirano: 31.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155

Franković L. Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet; 2019 [pristupljeno 31.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155

L. Franković, "Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.