Sveučilište u Rijeci Filozofski fakultet Odsjek za kulturalne studije
Citirajte ovaj rad
Franković, L. (2019). Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155
Franković, Laura. "Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155
Franković, Laura. "Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155
Franković, L. (2019). 'Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155
Franković L. Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155
L. Franković, "Redefiniranje istarskog goveda: od radne životinje do gastro delicije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:186:976155